• Onze rolstoelen zijn compact
  • Extra dikke en grote banden
  • Meer mobiliteit voor invaliden

Rolstoel festival

Met de rolstoel naar een festival gaan is lange tijd vrij beperkt gebleven. Een rolstoel kan namelijk niet overal komen en aangezien er nogal eens een buitje valt en er duizenden mensen over het terrein lopen, wordt een festival al gauw een onbegonnen zaak voor mensen in een rolstoel. Of niet? Met de unieke outdoor rolstoelen van Off the Road Wheels komt u overal waar een ander ook kan komen, en dat op een lekker comfortabele manier. Een festival bezoeken wordt nog leuker met een rolstoel van Off the Road Wheel Systems!

De rolstoel als extra hulpmiddel op het festival

Een rolstoel is eigenlijk erg geschikt als hulpmiddel op een festival. Vaak moeten mensen lang staan en dat kan zeker voor mensen die slechter ter been zijn behoorlijk zwaar worden. De rolstoelen van Off the Road Wheel Systems zijn niet alleen voorzien van extra dikke banden waardoor ze makkelijk over ruig terrein rijden, maar zijn ook nog eens lekker compact. Zo nemen ze weinig ruimte in beslag en u heeft altijd een zitplaats bij de hand!

Vraag naar de mogelijkheden

Bij Off the Road Wheel Systems kiest u uw favoriete model uit verschillende opties. Vraag naar de mogelijkheden door contact op te nemen. Dat doet u door te bellen met telefoonnummer 0481 - 48 20 54.

Vraag nu uw offerte op!

Velden met * zijn verplicht

Andere bezoekers bekeken ook:
Rolstoel buitenbanden | Ballonbanden