• Onze rolstoelen zijn compact
  • Extra dikke en grote banden
  • Meer mobiliteit voor invaliden

Strandrolstoel

Op verschillende plaatsen in Nederland en België kunt u een strandrolstoel huren. En als u regelmatig naar het strand toe gaat, is het ook mogelijk om er een te kopen bij Off the Road Wheel Systems. Met deze speciaal aangepaste rolstoelen vormen los zand en water geen beperking meer. U geniet met volle teugen van een dagje strand door een strandrolstoel van Off the Road Wheel Systems te huren of te kopen!

Een strandrolstoel huren of kopen

Voor het huren van een strandrolstoel komt u naar een van de 80 uitleenpunten in Nederland of België. Woont u zelf dicht bij de kust en gaat u graag naar het strand? Dan is kopen misschien nog wel voordeliger. Een strandrolstoel gaat namelijk erg lang mee en heeft nauwelijks onderhoud nodig. De levensduur van een strandrolstoel van Off the Road Wheel Systems kan oplopen tot maar liefst 20 jaar. Een strandrolstoel is overigens ook prima te gebruiken in het bos of in andere natuurgebieden. Als u er graag op uit trekt kiest u voor een model dat u makkelijk inklapt. Zo neemt u de rolstoel overal mee naartoe! Informeer naar de prijzen van de rolstoelen door contact op te nemen met Off the Road Wheel Systems.

Informeer naar de opties bij Off the Road Wheel Systems

Heeft u een rolstoel op de website gezien waar u meer over wilt weten? Laat u dan informeren door een van de medewerkers bij Off the Road Wheel Systems. En vraag meteen een gerichte offerte aan! Bellen doet u via telefoonnummer 0481 - 48 20 54.

Vraag nu uw offerte op!

Velden met * zijn verplicht

Andere bezoekers bekeken ook:
Rolstoel strand | Rollator op luchtbanden