Rolstoelen

De Jutters zijn rolstoelen waarmee eenvoudig een wandeling gemaakt kan worden over het strand, over de onverharde paden van het bos, door een sneeuwlandschap of over de hei. De gebruikers en hun “duwers” zijn zeer tevreden. Door de speciale banden is de Jutter licht voort te bewegen over moeilijk begaanbare terreinen.

Mocht u de Jutter een keer willen proberen dan kun u terecht bij één van de vele uitleenpunten.
U vindt deze langs de gehele kust en steeds vaker ook in bos/heiderijk gebied.

Wilt u de Jutter voor langere tijd huren, voor bijvoorbeeld een dagje uit of een vakantie dan is dat mogelijk.

Er zijn op het moment vier verschillende soorten Jutter’s.
Verder is er ook de Easy Roller all-terrain rollator.
U vindt ze allemaal hieronder.

Occasions

Met enige regelmaat hebben we ook occasion rolstoelen beschikbaar.   Op dit moment hebben we 3 occasions Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.

Jutter

De Jutter is niet meer weg te denken langs de (Nederlandse en Belgische) kust. Al ruim 20 jaar wordt deze strandrolstoel gebruikt om de minder valide mens een dagje aan zee te laten beleven.

Jutter Wombat

Net als zijn naamgever is de Wombat geschikt voor alle ondergronden, bos, strand en sneeuw; een echte all-terrainrolstoel. Vooral in de natuurgebieden komt de Wombat goed tot zijn recht.

Jutter Compact

De compacte bouw, smalle wielbasis, rvs-materiaal, een kunststof zitvlak en uitvoering met de speciale Wheeleez ballonbanden zijn de kenmerken van de nieuwe Jutter, de Jutter Compact.

Jutter Click & Go

Met dit systeem maakt u van uw eigen rolstoel in een handomdraai, zonder gereedschap, een all-terrain rolstoel.

Kid-do Click & Go

Net als het Click&Go systeem voor volwassenen maakt u van uw eigen Veldink Kiddo rolstoel in een handomdraai, zonder gereedschap, een all-terrain rolstoel

Easy Roller

Onze (strand)rollator, de Easy Roller, is inmiddels een zeer gewaardeerd hulpmiddel. Een rollator die zowel op het strand als ook op (grind) paden en andere moeilijk begaanbare terreinen zoals bos en hei gebruikt kan worden.

Brancard

Voor mensen die alleen nog maar liggend vervoerd kunnen worden hebben we de (strand) brancard. Met deze brancard is het mogelijk om over alle onverharde terreinen te rijden. Inmiddels hebben een aantal Wensambulances in Nederland deze brancard in gebruik om mensen een dag in de natuur te laten beleven.