E-Wombat

De E-Jutter Wombat is de elektrische variant van de inmiddels bekende all-terain rolstoel de Jutter-Wombat. Deze rolstoel heeft naast de unieke ballonbanden tevens twee sterke elektromotoren, waardoor mindervaliden zichzelf, zelfstandig, gemakkelijk kunnen voortbewegen op zachte ondergronden.

Deze E-Jutter Wombat is onder andere uniek vanwege zijn zeer kleine draaicirkel en bescheiden afmeting, en is daardoor dus zeer wendbaar, redelijk makkelijk te vervoeren.

Simpele bediening

De bediening is uiterst simpel, de rolstoel wordt bediend door een enkele joystick die zowel door de gebruiker zelf als door zijn begeleider bediend kan worden. De joystick is tevens de beveiliging van de stoel en is zo geprogrammeerd dat onbedoelde plotselinge bewegingen, niet gelijk een actie impliceert. Zodra de joystick wordt losgelaten stopt de rolstoel meteen en gaan de motoren automatisch op de parkeerrem.

Slimme accu

De hoogwaardige Lithium-Ion accu is bepalend voor de actieradius. Met de toegepaste accu kan een gebruiker van de E-Jutter Wombat, mede afhankelijk van de specifieke omstandigheden, tussen de 3 en 4 uur volop met de stoel rijden. Het accupakket kan indien gewenst eenvoudig op meerdere manieren worden uitgebreid.

Uiterst stabiel op moeilijke plekken

Met deze uiterst stabiele en zelfrijdende rolstoelstoel hebben mensen die minder goed ter been zijn weer volop de kans om te genieten van bijzondere maar soms moeilijk begaanbare plekken. De joy stick is eenvoudig verplaatsbaar zodat indien de gebruiker niet zelf in staat is de rolstoel te bedienen dit kan worden overgenomen door zijn begeleider, vriend of familielid die daardoor voor een wandeling door het terrein geen extra fysieke inspanning hoeft te verrichten.

Waar een normale rolstoel stopt, gaan onze rolstoelen door.

Koop of Lease

Naast de mogelijkheid om de E-Jutter Wombat te kopen kan de rolstoel ook worden geleased. In de aantrekkelijke leaseprijs is het onderhoud inbegrepen.

 

Specificaties
Informatie aanvraag

  • Afmetingen: 125cm x 105cm x 95cm
  • Gewicht: 75 kg (incl. motoren en accu’s)
  • Hoogwaardige Lithium-Ion accu (3 tot 4 uur voluit rijden)
  • Zeer wendbaar
  • Zelf bestuurbaar of als duwhulp
  • Mogelijkheid tot leasen

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Overige rolstoelen