Watersport

Op het strand

Naast onze rolstoelen bieden wij ook andere hulpmiddelen voor op het strand of ander onverhard terrein. Zo hebben we verschillende transportkarretjes en bootdolly’s. Hieronder vindt u een overzicht van al onze producten.

Easyway Cart

Het vervoeren van uw spullen over onverharde terreinen is geen probleem meer met de Easyway Cart. De Easyway Cart is eenvoudig inklapbaar en daardoor makkelijk mee te nemen.  De Easyway Cart is een veelzijdige kar en voor vele toepassingen geschikt. Deze cart is ook zeer geschikt voor gebruik aan zee en is goed bestand tegen zand […]

Easyway Caddy

De Easyway Caddy is de perfecte (strand)kar voor het dragen van een ronde of rechthoekige koeler, sportaccessoires of gewoon uw stranduitrusting.

Easyway Ski

De EasyWay Ski is geschikt voor: Jet Ski’s Etc. De EasyWay Canoe is er in drie uitvoeringen: Ski standaard Ski + lier makkelijk laden en lossen Jumbo Ski voor reddingsboten

Banden

Door de toepassing van deze Wheeleez banden is het mogelijk om eenvoudig over elk onverhard terrein te rijden. Al onze producten maken gebruik van deze banden. Door het kunststof materiaal en lage luchtdruk zijn de banden zeer duurzaam, zo zijn er banden die 20 jaar meegaan.

Bosrollator

De bosrollator is het kleine broertje van de Easy Roller. Een rollator die vooral op (grind) paden en andere moeilijk begaanbare terreinen zoals bos en hei goed tot zijn recht komt.