Kid-do Click & Go

 • Click & go

Met een Kid-do Click&Go systeem maakt u net als met een Click&Go systeem voor volwassenen van uw eigen Veldink Kiddo rolstoel in een handomdraai, zonder gereedschap, een all terrain rolstoel. Zo kan uw kind in zijn of haar eigen rolstoel op pad. Het Click & Go systeem is makkelijk te monteren en mee te nemen. Even een wandeling door het bos of een dag naar het strand, met het Click&Go systeem is dat geen probleem meer.

De vele voordelen van een all terrain rolstoel voor uw kind

Aan een all terrain rolstoel zijn veel voordelen verbonden. Zo is de Kid-do Click&Go eenvoudig te monteren en ook weer te demonteren na gebruik. Het opbergen is eenvoudig en de rolstoel neemt weinig ruimte in beslag. Door de compacte afmeting van de elektrische rolstoel is het ook simpel om deze mee te nemen. Deze all terrain rolstoel kan daarom een welkome aanvulling op uw persoonlijke uitrusting genoemd worden. Geniet zonder belemmeringen van een dagje weg op moeilijk begaanbare terreinen met een terreinrolstoel.

Bezoek een van de uitleenpunten

Wilt u gebruikmaken van een all terrain rolstoel voor u of uw kind? Bij een van de 80 uitleenpunten aan de Belgische en Nederlandse kust is het mogelijk om tegen een zacht prijsje een rolstoel te lenen. U zult deze uitleenpunten ook steeds vaker aantreffen bij bos- of heidegebieden. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 0481 – 48 20 54. Wij geven u graag deskundig advies.

Specificaties
Informatie aanvraag

 • Eenvoudig te (de)monteren
 • Vergt weinig ruimte, dus gemakkelijk mee te nemen
 • Welkome aanvulling op persoonlijke uitrusting

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Overige rolstoelen