In de sneeuw

jutter-in-de-sneeuw

Je kunt nu met je eigen rolstoel de sneeuw in.
Met de Jutter Click & Go en de Jutter Wombat is dat namelijk mogelijk.

Onderstaande foto’s en het bijbehorende verhaal laten dat zien

Hierbij willen wij, ouders van Wesley van de Bilt, laten weten hoe onze ervaringen zijn met de grote banden waarmee men zoal door sneeuw, zand en bergen kan rijden. Wij hebben de banden mogen testen op onze vakantie recent in Duitsland.

Daar het voor ons altijd heel zwaar was om met de rolstoel door de sneeuw te rijden, hebben wij op onze vakantie de grote grijze banden aan de rolstoel geplaatst, wat een fluitje van een cent is. De rolstoel blijft geheel intact en binnen 2 minuten zitten de banden eronder.

 

Door de sneeuw rijden is een genot. Het kostte weinig kracht en alles ging heel soepel. We hebben de banden zelfs getest door tegen een steile berghelling op te lopen met allemaal gaten in de weg. Normaal ondervind je dan allemaal schokken en is het vervelend voor degene die in de rolstoel zit. Nu konden we moeiteloos en zonder schokken de berghelling bewandelen.

Wij hadden de banden al getest tijdens onze zomervakantie op het strand en ook dat was een genot. Het kost je weinig kracht en inspanning. En wat het meest fijne is van dit alles is dat men gewoon lekker in de eigen vertrouwde rolstoel kan blijven zitten. Een hoop mensen kunnen ook niet in een andere rolstoel, daar die net zoals bij onze zoon speciaal voor hen is aangepast.

Conclusie: voor ieder die ook wil genieten van sneeuw, strand, bos etc., wat voorheen niet lukte omdat het onbereikbaar voor hen was, is nu de oplossing gevonden. Ik zou willen zeggen: neem contact op met de mensen van Off the Road Wheel systems. En zij helpen iedereen persoonlijk met hun specifieke wensen. De service en gastvrijheid maken het juist extra aantrekkelijk om bij hen deze aanschaf te doen.

Was getekend,
Vader van een zoontje in een rolstoel,
waarvoor nu weer iets meer mogelijkheden zijn geschapen.

A. van de Bilt

Wesley is inmiddels overleden.
Omdat hij zoveel plezier heeft beleefd aan deze vakantie mag deze brief van zijn ouders op de site blijven staan.