All terrain rolstoel

Home | All terrain rolstoel

Onze rolstoelen zijn compact
Extra dikke en grote banden
Meer mobiliteit voor invaliden

Met een Kid-do Click&Go systeem maakt u net als met een Click&Go systeem voor volwassenen van uw eigen Veldink Kiddo rolstoel in een handomdraai, zonder gereedschap, een all terrain rolstoel. Zo kan uw kind in zijn of haar eigen rolstoel op pad. Het Click & Go systeem is makkelijk te monteren en mee te nemen. Even een wandeling door het bos of een dag naar het strand, met het Click&Go systeem is dat geen probleem meer.

Vragen? Neem contact op Onze verhuurpunten

De vele voordelen van een all terrain rolstoel voor uw kind

Aan een all terrain rolstoel zijn veel voordelen verbonden. Zo is de Kid-do Click&Go eenvoudig te monteren en ook weer te demonteren na gebruik. Het opbergen is eenvoudig en de rolstoel neemt weinig ruimte in beslag. Door de compacte afmeting is het ook simpel om deze rolstoel mee te nemen. Deze all terrain rolstoel kan daarom een welkome aanvulling op uw persoonlijke uitrusting genoemd worden. Geniet zonder belemmeringen van een dagje weg op moeilijk begaanbare terreinen.

Bezoek een van de uitleenpunten

Wilt u gebruik maken van een all terrain rolstoel voor u of uw kind? Bij een van de 80 uitleenpunten aan de Belgische en Nederlandse kust is het mogelijk om tegen een zacht prijsje een rolstoel te lenen. U zult deze uitleenpunten ook steeds vaker aantreffen bij bos- of heidegebieden. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 0481 – 48 20 54. Of stuur een e-mail naar info@offtheroadwheels.nl. Wij geven u graag deskundig advies.

 

Verhuur

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uitleen.

   

  Klik hier voor uitleen.

  Als u hierboven klikt ziet u al de uitleenpunten die beschikbaar zijn.