Terreinrolstoel

Home | Terreinrolstoel

Onze rolstoelen zijn compact
Extra dikke en grote banden
Meer mobiliteit voor invaliden

Met een terreinrolstoel kan iedere moeilijk begaanbare ondergrond overwonnen worden. Denk hierbij aan de ondergronden die u vindt in het bos of op het strand. Ook wanneer het gesneeuwd heeft, kunt u gebruik maken van een terreinrolstoel. Vooral in natuurgebieden komt deze krachtige rolstoel volledig tot zijn recht.

Vragen? Neem contact op Onze verhuurpunten

De vele voordelen van een terreinrolstoel

De terreinrolstoel is gedeeltelijk demontabel waardoor deze makkelijk is mee te nemen in de auto. Dit maakt het een compacte elektrische rolstoel die makkelijk te gebruiken is voor particulieren. Door de wegklapbare armleuningen is het makkelijk in- en uit te stappen. De in hoogte verstelbare duwleuning en voetstukken zorgen voor het nodige comfort. Met een all-terrain rolstoel wordt een dagje uit een groot succes. Met circa 80 uitleenpunten verspreid over de Nederlandse en Belgische kustlijn en bij diverse bos- en heidengebieden, huurt u gemakkelijk een terreinrolstoel. Tegen een kleine vergoeding kunt u deze rolstoel huren voor een korte of langere tijd. Kijk snel voor een uitleenpunt in uw buurt!

Neem contact met ons op en vraag om advies

Heeft u vragen over een van de producten van Off the Road Wheel Systems? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord. Voor deskundig advies kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 0481 – 48 20 54.

 

Verhuur

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uitleen.

   

  Klik hier voor uitleen.

  Als u hierboven klikt ziet u al de uitleenpunten die beschikbaar zijn.