Rolstoel bos

Home | Rolstoel bos

Onze rolstoelen zijn compact
Extra dikke en grote banden
Meer mobiliteit voor invaliden

Bent u op zoek naar een rolstoel waarmee u met gemak een dagje naar het bos of strand kan? Off the Road Wheel Systems biedt verschillende rolstoelen aan die zeer geschikt zijn voor moeilijk begaanbare ondergronden. Wij houden veel rekening met de wensen en tips van onze gebruikers zodat de meest comfortabele rolstoel aangeboden wordt.

Vragen? Neem contact op Onze verhuurpunten

Een geschikte rolstoel voor in het bos of op het strand

Een all terrain rolstoel is zeer geschikt voor lastige ondergronden in het bos, bij heidegebieden of op het strand. Maar u kunt ook het koude winterweer trotseren met deze rolstoel. Dankzij de speciale rolstoelbanden is het zelfs mogelijk om een gladde ondergrond als sneeuw te betreden. Laat u niet langer belemmeren op moeilijk begaanbare terreinen. Omdat de rolstoel gedeeltelijk demontabel is en over beperkte afmetingen beschikt, kan de rolstoel makkelijk met de auto vervoerd worden naar het bos. Hierdoor is deze rolstoel zeer geschikt voor particulier gebruik. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Off the Road Wheel Systems helpt u graag bij het vinden van de beste stoel.

Koop of leen een rolstoel

Overweegt u om een strandrolstoel of een rolstoel voor het bos te huren of te kopen? Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste match. Wanneer u met regelmaat gebruik maakt van een rolstoel is aanschaf soms nog voordeliger. U kunt natuurlijk onze producten eerst uitproberen. Ga naar een van de uitleenpunten in Nederland of BelgiĆ« en leen een rolstoel tegen een klein bedrag. Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0481 – 48 20 54.

 

Verhuur

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uitleen.

   

  Klik hier voor uitleen.

  Als u hierboven klikt ziet u al de uitleenpunten die beschikbaar zijn.