• Onze rolstoelen zijn compact
  • Extra dikke en grote banden
  • Meer mobiliteit voor invaliden

Rolstoel buitenbanden

Rolstoel buitenbanden voor outdoor gebruik vindt u bij de specialisten van Off the Road Wheel Systems. Koop deze banden als u bijvoorbeeld de gasten van uw onderneming een extra dienst aan wilt bieden. Veel strandtenten of horecazaken in de buurt van het bos zijn geliefde bestemmingen. Voor mensen die minder valide zijn is het echter lastig om optimaal gebruik te maken van de omgeving. Door een rolstoel met speciale buitenbanden neer te zetten kunnen ook deze gasten de omgeving van uw etablissement gaan verkennen. En u heeft zo ook weer een streepje voor op de concurrentie. Neem vandaag nog contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Een rolstoel met speciale buitenbanden is ook als occasion verkrijgbaar

Wilt u een rolstoel met speciale buitenbanden aanschaffen, maar wilt u wel de kosten zoveel mogelijk binnen de perken houden? Neem dan eens contact op met Off the Road Wheel Systems en vraag naar de mogelijkheden. Er staan namelijk regelmatig leuke occasions te koop voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Contact voor meer informatie

Wanneer u contact opneemt voor een rolstoel met outdoor buitenbanden, dan krijgt u alle specificaties zo snel mogelijk naar u toe gestuurd. Hiervoor neemt u contact op door te bellen met Off the Road Wheel Systems via telefoonnummer 0481 - 48 20 54.

Vraag nu uw offerte op!

Velden met * zijn verplicht

Andere bezoekers bekeken ook:
Rolstoel banden kopen | Strandrolstoel