Verhuur / Uitleen

Voor rolstoelverhuur of -uitleen kunt u terecht bij Off The Road Wheel Systems uit het Gelderse Oosterhout, nabij Nijmegen. Wij hebben verschillende soorten rolstoelen in ons assortiment die beschikbaar zijn voor verhuur en uitleen, waaronder:

 • E-Wombat
 • Jutter
 • Jutter Wombat
 • Jutter Compact
 • Jutter Click & Go
 • Kid-do Click & Go

De voordelen van rolstoelverhuur of -uitleen

Bij rolstoelverhuur profiteert u van verschillende voordelen. Hierbij staat voorop dat vele kosten bespaard blijven, aangezien u geen nieuwe rolstoel aanschaft. Daarnaast hoeft u geen rekening te houden met eventuele onderhoudskosten. Onze speciale rolstoelen gebruikt u waarschijnlijk enkel voor bijzondere gelegenheden. U rijdt er dus niet regelmatig mee. Het zou daarom zonde zijn om een hele nieuwe rolstoel aan te schaffen, die u vervolgens op zolder laat staan. Wanneer u op vakantie gaat en een van onze outdoor rolstoelen wilt gebruiken, dan is het mogelijk om voor langere tijd een elektrische rolstoel te lenen en te huren. Zo geniet u optimaal van bijvoorbeeld een heerlijke strand- of boswandeling.

Maak uw keuze voor verhuur of uitleen

Wilt u graag gebruikmaken van onze rolstoelverhuur of uitleenmogelijkheden? Dit regelt u eenvoudig. Kiest u voor rolstoelverhuur? Vul dan de lijst hieronder in. Wilt u uw rolstoel liever lenen? Klik dan hieronder om de uitleenpunten te bekijken. Voor eventuele vragen of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0481 – 48 20 54.

 

Verhuur

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uitleen.

   

  Klik hier voor uitleen.

  Als u hierboven klikt ziet u al de uitleenpunten die beschikbaar zijn.