Verhuur / Uitleen

Voor rolstoelverhuur of -uitleen kunt u bij Off The Road Wheel Systems terecht. Wij hebben verschillende soorten rolstoelen in ons assortiment die beschikbaar zijn voor verhuur en uitleen, waaronder:

 • E-Wombat
 • Jutter
 • Jutter Wombat
 • Jutter Compact
 • Jutter Click & Go
 • Kid-do Click & Go

Voordelen rolstoelverhuur of -uitleen

U profiteert van verschillende voordelen wanneer u ervoor kiest om een van onze rolstoelen te huren of te lenen. Hierbij staat voorop dat vele kosten bespaard blijven, aangezien u geen nieuwe rolstoel aan hoeft te schaffen. Daarnaast hoeft u ook geen rekening te houden met eventuele onderhoudskosten. Onze speciale rolstoelen gebruikt u waarschijnlijk enkel voor bijzondere gelegenheden. U rijdt er dus niet regelmatig mee. Het zou daarom zonde zijn om een hele nieuwe rolstoel aan te schaffen, die u vervolgens op zolder laat staan. Wanneer u op vakantie gaat en u denkt een van onze rolstoelen daar goed bij te kunnen gebruiken, dan is het mogelijk om voor langere tijd een rolstoel te huren of te lenen. Zo genieten u, én uw ‘duwer’, optimaal van bijvoorbeeld een heerlijke strandwandeling.

Kies voor rolstoelverhuur of -uitleen

Wilt u graag gebruikmaken van onze rolstoelverhuur- of uitleenmogelijkheden? Dit regelt u eenvoudig. Kiest u voor verhuur? Vul dan het lijstje hieronder in. Wilt u uw rolstoel liever lenen? Klik dan hieronder om de uitleenpunten te bekijken. Voor eventuele vragen of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0481 – 48 20 54.

 

Verhuur

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uitleen.

   

  Klik hier voor uitleen.

  Als u hierboven klikt ziet u al de uitleenpunten die beschikbaar zijn.