Ballonbanden

Home | Ballonbanden

Onze rolstoelen zijn compact
Extra dikke en grote banden
Meer mobiliteit voor invaliden

Ballonbanden maken het mogelijk om overal te komen waar u met een rollator of rolstoel met normale banden niet zo snel komt. Waai lekker uit op het strand, of ga een frisse neus halen met een tocht door het bos. Ballonbanden koopt u via Off the Road Wheel Systems. Bestel ballonbanden apart, of als onderdeel van een van de speciaal aangepaste rolstoelen of rollators. Bij vragen over de specificaties of het bestelproces horen wij dat graag van u!

Vragen? Neem contact op Onze verhuurpunten

Ballonbanden waar u lang plezier van heeft

De banden van Off the Road Wheel Systems zijn erg veelzijdig. Los zand, takjes en losse bladeren op de weg, ongelijke ondergronden: met ballonbanden is het allemaal een fluitje van een cent! Daarnaast worden de rolstoelbanden gemaakt van duurzaam kunststof en hebben ze een lage luchtdruk. U heeft zo meer grip en bovendien gaan uw banden hierdoor een stuk langer mee. Sommige van onze buitenbanden voor rolstoelen gaan zelfs 20 jaar mee!

Vraag om advies bij het bestellen van de juiste banden

Ballonbanden zijn in verschillende formaten te bestellen voor zowel rollators als rolstoelen. Welk type band het beste bij uw loophulpmiddel past vraagt u aan een ervaren medewerker van Off the Road Wheel Systems. Bel hiervoor met telefoonnummer 0481 – 48 20 54.

 

Verhuur

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uitleen.

   

  Klik hier voor uitleen.

  Als u hierboven klikt ziet u al de uitleenpunten die beschikbaar zijn.