Rolstoel buitenbanden

Home | Rolstoel buitenbanden

Onze rolstoelen zijn compact
Extra dikke en grote banden
Meer mobiliteit voor invaliden

Een rolstoel met speciale buitenbanden vindt u bij de specialisten van Off the Road Wheel Systems uit het Gelderse Oosterhout, nabij Nijmegen. Voor mensen die mindervalide zijn, zijn het strand en het bos moeilijk begaanbare terreinen. Met een speciale rolstoel kunt u elk pad veilig betreden en geniet u optimaal van de omgeving.

Vragen? Neem contact op Onze verhuurpunten

Koop uw rolstoel met buitenbanden nieuw of als occasion

Wilt u een rolstoel met speciale buitenbanden aanschaffen, maar wilt u wel de kosten zoveel mogelijk binnen de perken houden? Bij ons staan er regelmatig occasion rolstoelen te koop voor een zeer aantrekkelijke prijs. Daarnaast bieden we ook rolstoelverhuur- en uitleen aan. Wanneer u de rolstoel met buitenbanden niet vaak gebruikt of deze eerst wilt uitproberen, is dit een zeer goede optie.

Informeer naar de mogelijkheden van onze rolstoelen

Heeft u interesse in een rolstoel met buitenbanden? Neem dan contact met ons op en u krijgt alle specificaties zo snel mogelijk naar u toe gestuurd. U bereikt ons telefonisch via 0481 – 48 20 54. Ook voor meer informatie over onze andere producten, zoals onze Easy Roller rollator of onze rolstoel voor het bos, neemt u contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze producten en de verschillende mogelijkheden.

Verhuur

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uitleen.

   

  Klik hier voor uitleen.

  Als u hierboven klikt ziet u al de uitleenpunten die beschikbaar zijn.