Rolstoel banden kopen

Home | Rolstoel banden kopen

Onze rolstoelen zijn compact
Extra dikke en grote banden
Meer mobiliteit voor invaliden

Bij Off the Road Wheel Systems uit het Gelderse Oosterhout, in de regio van Nijmegen, kunt u de rolstoel banden kopen die speciaal zijn ontworpen voor moeilijk begaanbare terreinen. Deze banden zijn gemaakt van duurzaam kunststof en hebben een lage luchtdruk, waardoor er een breed oppervlak wordt gecreƫerd. Dat betekent een veel stabielere rolstoel, ook op een ongelijke ondergrond! Door deze dikke banden voor de rolstoel te kopen wordt het voor mindervalide personen mogelijk om mee te gaan met een mooie wandeling door een natuurgebied, of een lekkere strandwandeling te maken. Vraag meer informatie aan of neem direct contact op met een medewerker.

Vragen? Neem contact op Onze verhuurpunten

Voor de rolstoel banden kopen die tegen een stootje kunnen

De ballonbanden bij Off the Road Wheel Systems zijn geschikt voor alle ondergronden. De speciale banden maken het bos of het strand toegankelijker voor mindervaliden. Omdat de banden bovendien van hoogwaardig polyurethaan zijn gemaakt, en de luchtdruk in de banden laag is, gaan deze banden zeer lang mee. In veel gevallen wel 20 jaar! Dat maakt een investering nog meer de moeite waard! Dankzij dit materiaal zijn de banden ook uitstekend bestand tegen zowel hoge als lage temperaturen en grote drukverschillen.

Plaats uw bestelling

Wanneer u de banden van Off the Road Wheel Systems voor uw rolstoel wilt kopen, neemt u contact op met de klantenservice. U geeft dan door welke formaten u nodig heeft en u krijgt direct een gerichte offerte. Bel voor het bestellen met 0481 – 48 20 54. Bekijk ook ons ruime assortiment aan rolstoelen, zoals onze elektrische rolstoel voor buiten of onze strandrolstoelen.

Verhuur

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uitleen.

   

  Klik hier voor uitleen.

  Als u hierboven klikt ziet u al de uitleenpunten die beschikbaar zijn.