Elektrische strandrolstoel huren

Home | Elektrische strandrolstoel huren

Onze rolstoelen zijn compact
Extra dikke en grote banden
Meer mobiliteit voor invaliden

Een elektrische strandrolstoel huren is een verstandig idee wanneer u moeilijk begaanbare terreinen wilt gaan betreden. U wilt natuurlijk niet voor beperkingen komen te staan tijdens een dagje recreëren aan het strand. Dankzij de sterke elektromotoren is het mogelijk om uzelf, zelfstandig en gemakkelijk voort te bewegen over zachte ondergronden. Dankzij de bescheiden afmeting en kleine draaicirkel is een elektrische strandrolstoel een prettig hulpmiddel.

Vragen? Neem contact op Onze verhuurpunten

Een elektrische strandrolstoel huren op verschillende uitleenpunten

Wanneer u met regelmaat het strand bezoekt, kunt u ervoor kiezen om in plaats van een elektrische strandrolstoel te huren, er een te kopen. Dit is wanneer u veel gebruik maakt van deze stoel misschien nog wel voordeliger. Een strandrolstoel heeft een lange levensduur waardoor u er optimaal van kunt genieten. Off the Road Wheel Systems helpt u graag bij het vinden van de beste stoel. Kom voor het huren van een elektrische strandrolstoel naar een van de 80 uitleenpunten in Nederland of België.

Een simpele bediening

De bediening van een elektrische strandrolstoel is erg simpel. Zo kan de E-Jutter Wombat met een enkele joystick bediend worden door zowel de gebruiker als begeleider. Op de joystick zit een speciale beveiliging waardoor onbedoelde plotselinge bewegingen worden herkend. De stoel zal niet meteen actie impliceren waardoor het veilig is om een elektrische strandrolstoel te huren wanneer u dit nog niet eerder heeft gedaan.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u een elektrische strandrolstoel gezien bij Off the Road Wheel Systems en overweegt u deze te huren voor een stranddag? Of kiest u ervoor om een elektrische rolstoel te lenen? Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0481 – 48 20 54.

 

Verhuur

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uitleen.

   

  Klik hier voor uitleen.

  Als u hierboven klikt ziet u al de uitleenpunten die beschikbaar zijn.