Strandrolstoel

Home | Strandrolstoel

Onze rolstoelen zijn compact
Extra dikke en grote banden
Meer mobiliteit voor invaliden

Op verschillende plaatsen in Nederland en België kunt u een strandrolstoel huren. Als u regelmatig naar het strand toe gaat, is het ook mogelijk om een rolstoel te kopen bij Off the Road Wheel Systems. Met deze speciaal aangepaste rolstoelen vormen los zand en water geen beperking meer. U geniet met volle teugen van een dagje strand door een strandrolstoel van Off the Road Wheel Systems te huren of te kopen.

Vragen? Neem contact op Onze verhuurpunten

Een strandrolstoel huren of kopen

Voor het huren van een strandrolstoel komt u naar een van de 80 uitleenpunten in Nederland of België. Woont u zelf dicht bij de kust en gaat u graag naar het strand? Dan is kopen misschien nog wel voordeliger. Een strandrolstoel of outdoor rolstoel gaat namelijk erg lang mee en heeft nauwelijks onderhoud nodig. De levensduur van een strandrolstoel van Off the Road Wheel Systems kan oplopen tot maar liefst 20 jaar. Een strandrolstoel is overigens ook goed te gebruiken in het bos of in andere natuurgebieden. Als u er graag op uit trekt kiest u voor een model dat u makkelijk inklapt. Zo neemt u de rolstoel overal mee naartoe! Informeer naar de prijzen van de rolstoelen door contact op te nemen met Off the Road Wheel Systems. Wij geven u graag een advies op maat.

Informeer naar de opties bij Off the Road Wheel Systems

Heeft u een rolstoel op de website gezien van Off the Road Wheel Systems waar u meer over wilt weten? Laat u dan informeren door een van de medewerkers bij Off the Road Wheel Systems. Wij adviseren u graag over de meest geschikte recreatiehulpmiddelen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over moeilijk begaanbare terreinen, zoals het bos. Vraag meteen een gerichte offerte aan. U kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar het telefoonnummer 0481 – 48 20 54.

 

Verhuur

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uitleen.

   

  Klik hier voor uitleen.

  Als u hierboven klikt ziet u al de uitleenpunten die beschikbaar zijn.