Strandrolstoel

Home | Strandrolstoel

Onze rolstoelen zijn compact
Extra dikke en grote banden
Meer mobiliteit voor invaliden

Op verschillende plaatsen in Nederland en België kunt u een strandrolstoel huren. Als u regelmatig naar het strand gaat, is het ook mogelijk om een rolstoel voor op het strand te kopen bij Off the Road Wheel Systems in Oosterhout, vlak bij Nijmegen. Met deze speciaal aangepaste rolstoelen vormen los zand en water geen beperking meer. U geniet met volle teugen van een dagje strand door een strandrolstoel te huren of kopen.

Vragen? Neem contact op Onze verhuurpunten

Een strandrolstoel huren of kopen

Voor het huren van een strandrolstoel gaat u naar een van de 80 uitleenpunten in Nederland of België. Woont u zelf dicht bij de kust en gaat u graag naar het strand? Dan is kopen misschien nog wel voordeliger. Een strandrolstoel of outdoor rolstoel gaat namelijk erg lang mee en heeft nauwelijks onderhoud nodig. De levensduur van een rolstoel voor op het strand van Off the Road Wheel Systems kan oplopen tot maar liefst 20 jaar. Een strandrolstoel is overigens ook goed te gebruiken in het bos of in andere natuurgebieden. Als u er graag op uit trekt, kiest u voor een model dat u makkelijk inklapt, zoals de Jutter Compact. Zo neemt u de rolstoel overal mee naartoe! Informeer naar de prijzen van de rolstoelen door contact met ons op te nemen. Wij geven u graag advies op maat.

Informeer naar de opties van een rolstoel voor op het strand

Heeft u online een rolstoel voor op het strand gezien bij Off the Road Wheel Systems waar u meer over wilt weten? Laat u dan informeren door een van onze medewerkers. Wij adviseren u graag over de meest geschikte recreatiehulpmiddelen, zoals een rolstoel voor het bos, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over moeilijk begaanbare terreinen. Vraag meteen een gerichte offerte aan voor een off the road rolstoel. U kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 0481 – 48 20 54.

 

Verhuur

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uitleen.

   

  Klik hier voor uitleen.

  Als u hierboven klikt ziet u al de uitleenpunten die beschikbaar zijn.