Elektrische rolstoel lenen

Home | Elektrische rolstoel lenen

Onze rolstoelen zijn compact
Extra dikke en grote banden
Meer mobiliteit voor invaliden

Off the Road Wheel Systems biedt u de mogelijkheid om een elektrische rolstoel te lenen of huren. Zo wordt u niet langer beperkt in het bezoeken van moeilijk begaanbare terreinen zoals het bos, heidegebieden of het strand. De elektrische rolstoel die wij aanbieden, wordt ook wel de E-Jutter Wombat genoemd. Deze rolstoel is uniek door de kleine draaicirkel en bescheiden afmetingen. De rolstoel is hierdoor makkelijk te vervoeren en is zeer wendbaar.

Vragen? Neem contact op Onze verhuurpunten

Een elektrische rolstoel huren of lenen zonder belemmeringen

Bij Off the Road Wheel Systems is het mogelijk om een elektrische rolstoel te kopen, huren of lenen. Bij ongeveer 80 uitleenpunten kunt u terecht voor deze handige hulpmiddelen. U vindt deze uitleenpunten verspreid langs de gehele Nederlandse en Belgische kust en op verschillende punten bij bos- of heideachtige gebieden. De E-Jutter Wombat is een elektrische rolstoel die ook zeer geschikt is om te huren of lenen door iedereen die weinig ervaring heeft met het besturen van een elektrische rolstoel. Dankzij de simpele bediening kunt u genieten van deze uiterst stabiele en zelfrijdende elektrische rolstoel voor buiten. Met een enkele joystick wordt de rolstoel gemakkelijk bediend.

Vraag naar de mogelijkheden van het huren van een elektrische rolstoel

Overweegt u een elektrische rolstoel te huren of lenen? Off the Road Wheel Systems in Oosterhout, dicht bij Nijmegen, helpt u graag bij het verwezenlijken van uw dagje uit. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U bereikt ons telefonisch via 0481 – 48 20 54 of door het contactformulier in te vullen.

 

Verhuur

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uitleen.

   

  Klik hier voor uitleen.

  Als u hierboven klikt ziet u al de uitleenpunten die beschikbaar zijn.