Elektrische rolstoel kopen

Home | Elektrische rolstoel kopen

Onze rolstoelen zijn compact
Extra dikke en grote banden
Meer mobiliteit voor invaliden

Bij Off the Road Wheel Systems uit het Gelderse Oosterhout, nabij Nijmegen, kunt u een elektrische rolstoel kopen. Wij ontwikkelen rolstoelen waarmee moeilijk begaanbare terreinen toegankelijker worden voor mindervaliden. Dit doen we door een rolstoel met elektrische ondersteuning in de wielen aan te bieden. Zo is het voor iedereen mogelijk om te genieten van een dagje aan het strand of in het bos. Wanneer u vaker gebruikmaakt van een rolstoel die elektrisch is, is overgaan op aanschaf soms een stuk voordeliger. De simpele bediening maakt de rolstoel bovendien erg gebruiksvriendelijk.

Vragen? Neem contact op Onze verhuurpunten

De vele voordelen van een elektrische rolstoel kopen

Door te kiezen voor een elektrisch aangedreven rolstoel, heeft u veel vrijheid. Zo kunt u spontaan een dagje naar het strand of naar het bos gaan. De rolstoel heeft elektrische ondersteuning in de wielen en zorgt ervoor dat u zich eenvoudig verplaatst over een moeilijk begaanbaar terrein. Daarbij zorgen de speciale ballonbanden ervoor dat u zich voortbeweegt op een stabiele manier. De elektrisch aangedreven rolstoel is zeer wendbaar maar toch stabiel. Hierdoor is geen enkele ondergrond te veel gevraagd. Wanneer u besluit een rolstoel met elektrische ondersteuning in de wielen te kopen, profiteert u tevens van een compacte afmeting waardoor u de compacte elektrische rolstoel simpel vervoert in uw auto.

Een rolstoel met elektrische ondersteuning in de wielen uitproberen

Wanneer u nog niet zeker weet of u een rolstoel wilt kopen, biedt Off the Road Wheel Systems ook de mogelijkheid om een elektrische rolstoel te lenen. U kunt bij circa 80 verschillende uitleenpunten terecht om gebruik te maken van een rolstoel met elektrische ondersteuning in de wielen. Wanneer u niet vaak een elektrische strandrolstoel nodig heeft, is dit een goede optie. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om de elektrische rolstoel uit te proberen voordat u deze gaat kopen.

Vraag om professioneel advies

Overweegt u een elektrische rolstoel te kopen zodat u met regelmaat kunt genieten van een dagje strand of bos? Schakel dan onze specialisten in! Wij geven u graag advies over alle verschillende mogelijkheden wat betreft het kopen van onze rolstoel met elektrische ondersteuning in de wielen. Ontdek ons aanbod aan producten eenvoudig online. Heeft u nog vragen over onze elektrisch aangedreven rolstoel? Neem dan contact met ons op en via 0481 – 48 20 54.

 

Verhuur

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uitleen.

   

  Klik hier voor uitleen.

  Als u hierboven klikt ziet u al de uitleenpunten die beschikbaar zijn.