Compacte elektrische rolstoel

Home | Compacte elektrische rolstoel

Onze rolstoelen zijn compact
Extra dikke en grote banden
Meer mobiliteit voor invaliden

Als u op zoek bent naar een compacte elektrische rolstoel, kies dan voor de producten van Off the Road Wheel Systems uit het Gelderse Oosterhout, nabij Nijmegen. Onze rolstoelen zijn uitgerust met dikke wielen, gemaakt van kunststof. Deze wielen zorgen voor meer grip op ongelijke ondergronden. Hierdoor zijn moeilijk begaanbare terreinen, zoals bossen en stranden, toegankelijker voor mindervaliden. Met onze speciale rolstoel kunt u zich op een stabiele manier voortbewegen. De kunststofwielen hebben een lage luchtdruk, waardoor deze niet wegzakken in los zand.

Vragen? Neem contact op Onze verhuurpunten

De voordelen van een compacte elektrische rolstoel

Onze compacte elektrische rolstoel is makkelijk bedienbaar. Neem bijvoorbeeld de E-Jutter Wombat. Deze rolstoel met buitenbanden is uitgerust met ballonbanden en heeft een zeer kleine draaicirkel. Ook beschikt deze compacte elektrische rolstoel over een gebruiksvriendelijke joystick die los te koppelen is, zodat de rolstoel op afstand kan worden bestuurd. Zo geniet u onbezorgd van een dagje strand of bos, maar ook voor een festival is de rolstoel geschikt.

Vraag meer informatie aan

Onze outdoor rolstoelen zijn zeer eenvoudig in gebruik en makkelijk te bedienen. Wilt u de voordelen zelf ervaren en heeft u interesse in een compacte elektrische rolstoel? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0481 – 48 20 54. Wij voorzien u graag van meer informatie en gedegen advies.

 

Verhuur

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uitleen.

   

  Klik hier voor uitleen.

  Als u hierboven klikt ziet u al de uitleenpunten die beschikbaar zijn.