• Onze rolstoelen zijn compact
  • Extra dikke en grote banden
  • Meer mobiliteit voor invaliden

Rolstoel strand

Een rolstoel voor op het strand is net even anders dan de normale rolstoel die u van dag tot dag gebruikt. Wat meteen opvalt wanneer u de rolstoelen op de website van Off the Road Wheel Systems bekijkt, zijn de dikke kunststof wielen. Deze geven de rolstoel meer grip en door de lage luchtdruk zakken de wielen niet weg in los zand, dus ideaal voor op het strand! Kijk op de website voor de mogelijkheden en laat het vooral weten als u vragen of opmerkingen heeft.

Een lekker dagje aan zee met een rolstoel voor op het strand

Bent u afhankelijk van een rolstoel en wilt u toch regelmatig lekker uitwaaien op het strand? Het kan met de rolstoelen van Off the Road Wheel Systems. Met de speciale banden rijdt u moeiteloos door mul zand, helemaal tot aan de kustlijn! De rolstoel is ook zo ontworpen dat er geen zand in de bewegende delen kan komen en ook het zoute zeewater is geen enkel probleem voor deze rolstoel. Wilt u een rolstoel voor op het strand eerst een keer uitproberen? Langs de Nederlandse en Belgische kust zijn verschillende punten waar u een rolstoel kunt lenen.

Advies bij het bestellen van uw rolstoel

In het overzicht op de website vindt u het aanbod van verschillende rolstoelen voor op het strand. Heeft u een rolstoel uitgekozen, of vraagt u zich af welk model het beste bij u past? Neem dan contact op met Off the Road Wheel Systems en bel met de klantenservice via 0481 - 48 20 54.

Vraag nu uw offerte op!

Velden met * zijn verplicht

Andere bezoekers bekeken ook:
Rolstoel festival | Outdoor rolstoel