Outdoor rolstoel

Home | Outdoor rolstoel

Onze rolstoelen zijn compact
Extra dikke en grote banden
Meer mobiliteit voor invaliden

Met een outdoor rolstoel wordt een bos- of strandwandeling een stuk makkelijker! Off the Road Wheel Systems heeft verschillende modellen in het assortiment die geschikt zijn voor alle ondergronden. Dankzij de grote en dikke ballonbanden blijven de wielen nergens steken, ook niet in los zand en u rijdt er zelfs mee door de branding! Kijk voor het volledige assortiment op de website en neem contact op met de klantvriendelijke klantenservice van Off the Road Wheel Systems als u vragen of opmerkingen heeft over een specifiek model van de outdoor rolstoel.

Vragen? Neem contact op Onze verhuurpunten

Kom de outdoor rolstoel uitproberen langs de Nederlandse en Belgische kust!

Met de informatie op de website en de ondersteuning van onze experts krijgt u al een goed beeld van de mogelijkheden van de rolstoelen en rollators in het assortiment. Kom voor een nog betere indruk langs bij een van de vele uitleenpunten langs de Nederlandse of Belgische kust en probeer een outdoor rolstoel zelf uit! Op basis van uw ervaring wordt het uitzoeken van bijvoorbeeld de juiste elektrische strandrolstoel om te huren nog makkelijker.

Neem contact met ons op bij vragen

Wilt u wat meer weten over de rolstoelen en rollators op luchtbanden in het assortiment van Off the Road Wheel Systems? Neem dan even contact op met de klantenservice en stel uw vragen. Dat doet u door te bellen met 0481 – 48 20 54.

 

Verhuur

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uitleen.

   

  Klik hier voor uitleen.

  Als u hierboven klikt ziet u al de uitleenpunten die beschikbaar zijn.