Elektrische rolstoel voor buiten

Home | Elektrische rolstoel voor buiten

Onze rolstoelen zijn compact
Extra dikke en grote banden
Meer mobiliteit voor invaliden

Onze elektrische rolstoel voor buiten is uitermate geschikt voor een bezoekje aan het strand of het bos. Door de dikke wielen, gemaakt van kunststof, beweegt u zich op een stabiele manier voort. Daarnaast hebben de banden een lage luchtdruk, waardoor deze niet wegzakken in los zand of andere losse ondergronden.

Vragen? Neem contact op Onze verhuurpunten

Waarom u het best kiest voor een elektrische rolstoel voor buiten

Bij ons kunt u een elektrische rolstoel voor buiten aanschaffen, lenen of huren uit onze rolstoelverhuur. Kies hierbij bijvoorbeeld voor de E-Jutter Wombat. Deze compacte elektrische rolstoel heeft een kleine draaicirkel en is ook nog eens zeer makkelijk bestuurbaar door de uitneembare joystick. Daarnaast is deze elektrische rolstoel voor buiten makkelijk op de laden en kan deze met een volle accu wel vier uur mee.

Laat u voorzien van meer informatie

Met een elektrische rolstoel voor buiten krijgt u uw vrijheid en zelfstandigheid voor een groot deel terug. U kunt eenvoudig een dagje naar de buitenlucht en genieten van de prachtige omgeving. Wilt u meer informatie over onze outdoor rolstoelen? Off the Road Wheel Systems uit het Gelderse Oosterhout, nabij Nijmegen, voorziet u graag van meer informatie en advies. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0481 – 48 20 54.

 

Verhuur

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uitleen.

   

  Klik hier voor uitleen.

  Als u hierboven klikt ziet u al de uitleenpunten die beschikbaar zijn.